sâmbătă, 17 octombrie 2015

Sa aveti o seara fericita cu liniste si iubire in suflet! IUBIREA TE FACE VESNIC TANAR,VA DORESC TUTUROR SA AVETI NOROCUL IN ACEASTA VIATA SA IUBITI SI SA FITI IUBITI!

(Sa deschidem ochii larg,sa privim cu inima,sa auzim cu sufletul si sa atingem cu gandul!
Va salut cu inima senina si fie ca drumurile vietii sa ne fie insotite de lumina si iubire!)

Nu e greu să te îndrăgostești de cineva. Nu e greu să iubești cu sinceritate. Nu e greu să oferi mai mult. Greu e să-ți potrivești sufletul cu sufletul celuilalt și el să accepte asta fericit. Greu e să găsești un om care e pe aceeași undă cu tine. Greu e să trăiești fiecare zi cu încredere și siguranță. Greu e să iubești în același timp cu omul care te iubește pe tine.
Omul care crede în dragostea și fericirea ta e de o mie de ori mai potrivit decât omul pe care îl iubești la nebunie, dar nu îți răspunde la fel. Omul la pieptul căruia te simți liberă și fericită, omul care îți demonstrează în fiecare zi că merită să fie și altă zi, omul alături de care lucrurile nu merg forțat sau incert, dar sigur, acel om e mai apropiat decât toți cuceritorii din lume. Pentru că voi gândiți la fel. Iubiți la fel. Și aveți aceleași idealuri.
Nu e fericire mai mare decât să știi că visurile tale sunt și visurile lui. Nu e împlinire mai mare decât să înțelegi că planurile tale de viitor sunt și planurile lui. Că priviți în aceeași direcție. Că aveți același drum în viață. Asta schimbă oamenii și asta face diferența. E infinit de posibilă orice încercare atunci când omul iubit crede în tine. Nu ți-e frică de nimic, pentru că vei ști că la prima ocazie el te va susține, te va ajuta, va avea încredere. Emoția asta se trăiește în relațiile fericite și gândul ăsta îl au sufletele pereche. Restul trece, se răcește, se uită.
Cel mai greu în viață este să găsești pe cel care împărtășește cu tine aceleași gânduri. Nu e nimic imposibil dacă alaturi este cineva care crede în tine.
 
- Plouă alene, contradictoriu
Peste destinul acesta confuz,
Plouă, iubite,-n toamnele karmei
Cu nepăsare... Facem abuz
 
De vorbe calde și crizanteme,
Caut magia zilei de ieri,
Plouă cu gânduri peste poeme
Scrise demult, renegate tăceri.
 
Dorul de tine-mi sfâșie pieptul
Grea condamnare...’n definitiv,
În anotimpul veștedei lacrimi
Plouă cu soare, ostentativ.
 
- Plouă-n poeme cu indecență,
Toamna-și trimite solii pe vânt,
Plouă tacit, cu indiferență,
Apocaliptic peste pământ.
 
Cad incurabile ploi peste burgul
Unde cândva, la o cană de vin,
Am explorat cu-ndrăzneală amurgul
Și gura ta de otravă carmin
 
Dulce-amară ca ziua aceasta
Când nostalgii peste tâmplele reci
Toarnă argint și când dorul de tine
E imposibil de scris... Unde pleci?
 
Liliana Trif & Ioan Grigoras