INGREDIENTE:
BLAT:5 OUA MAI MARI,10 LINGURI RASE CU PESMET,2 LINGURI PLINE CU FAINA,1 CANA DE ZAHAR,1 VANILIE,1 PRAF DE COPT.
CUM PREPARAM:
MIXAM BINE ALBUSURILE,SE PUN PE RAND GALBENUSURILE SI ZAHARUL,TREBUIE SA FIE MIXATA FOARTE BINE COMPOZITIA,,ADAUGAM ZAHARUL VANILAT ,FAINA AMESTECATA CU PRAFUL DE COPT SI PESMETUL.
UNGEM SI TAPETAM BINE O TAVA SI PUNEM COMPOZITIA,O BAGAM IN CUPTORUL PREINCALZIT SI COACEM LA FOC POTRIVIT CAM 40 MIN.
SIROPUL:
2 CANI DE APA,12 LINGURI DE ZAHAR,2 FIOLE ESENTA DE ROM
DUPA CE ESTE RECE BLATUL SE IMPARTE IN DOUA PARTI ,PARTEA DE SUS SA FIE MAI SUBTIRE.
INSIROPAM FOARTE BINE PARTEA DE JOS,PUNEM PESTE EA GEM DE CAISE SI FRISCA DIN ABUNDENTA ,PESTE FRISCA PUNEM FOAIA SUBTIRE ,O INSIROPAM ,INTINDEM UN STRAT SUBTIRE DE GEM SI ORNAM CU FRISCA,...POFTA MARE!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu