duminică, 1 noiembrie 2015

BUNA ZIUA PRIETENI!.. Va multumesc pentru gandurile voastre bune si va imbratisez cu mult drag! Va doresc o duminica binecuvatata cu iubire si numai bucurii ,alaturi de cei dragi!

VA INVIT SA ALUNGAM TOATE RELELE,URA ,INVIDIA SI TOT CE NE FACE RAU,SA PASTRAM IN SUFLETUL SI INIMA NOATRA SPERANTA ,DRAGOSTEA SI NU IN ULTIMUL RAND CREDINTA IN BUNUL DUMNEZEU,SA AVEM CURAJUL SA INCEPEM O VIATA NOUA ,ASA CUM FACEAU VECHI GRECI,SA AVEM UN NOU INCEPUT,INDIFERENT DE VARSTA.VA IUBESC SI VA DORESC DIN TOT SUFLETU SA AVETI REUSITE IN TOT CE VA PROPUNETI.
FOC IN ANGORA:
Agora era în antichitate piaţa publică centrală a oraşelor greceşti unde aveau loc întreceri atletice dar şi manifestări politice şi religioase. Aici orice cetăţean avea dreptul să vorbească.
Pe aceasta pagină voi prezenta subiecte ce duc la conştientizare şi la ridicarea bunăstării materiale şi spirituale.
FOC ÎN AGORA pentru că public idei ce sunt incendiare chiar şi într-o Agora, adică într-un loc unde se vorbeşte cu adevărat liber.
FOC ÎN AGORA pentru că ardem ideile vechi pentru a face loc celor noi.
După un incendiu în pădure rămân doar mineralele ce îmbogăţesc pământul şi îl pregătesc pentru o vegetaţie nouă. Arborii, ramurile şi vegetaţia putredă este arsă şi transformată în îngrăşământ natural ce creşte fertilitatea pământului. Lumina poate pătrunde mai bine acum chiar şi în locurile ce fuseseră prea umbroase. Aşa şi aici. Ardem prejudecăţile, ideile inoculate în mod explicit sau subliminal de alţii dar şi obişnuinţele, pentru a face loc luminii interioare ce va ajuta la naşterea unor idei noi, unor idei mai puternice şi mai viabile.
FOC ÎN AGORA, deoarece aici voi publica idei mai puţin obişnuite şi anume pentru cei care vor să gândească liber, pentru cei ce nu mai vor să ţină cont de cunoştintele ce le-au fost inoculate de către învăţători, profesori, lideri religioşi, politicieni şi alte grupuri de influenţă, a se citi manipulare voită sau mai puţin voită, ale societăţii. Nu mă voi crampona în detalii ce duc de multe ori în nisipuri mişcătoare şi la simţământul că te învârţi în jurul cozii, ci voi pune accent pe privirea de ansamblu şi pe modalitatea de găsire a soluţiilor sau a descrierii soluţiei.
Adresă de e-mail: homerillum@gmx.de



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu